Kontakti

KOŠARICA

M

NJWH BRAND

WESTERN JAHANJE

TRENINGI NA DOMU

VODENJE DOGODKOV

TRGOVINA

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

 

Svetujemo vam, da pred uporabo naše spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. V kolikor boste nadaljevali z nakupom v spletni trgovini NJ WESTERN HORSES, pomeni da ste seznanjeni in se strinjate s celotnimi splošnimi pogoji poslovanja. Podjetje NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. si pridržuje pravico do spremembe pogojev v spletni trgovini NJ WESTERN HORSES. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete pogoje poslovanja.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine NJ WESTERN HORSES so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Lastnik in upravljalec spletne trgovine NJ WESTERN HORSES, dostopne na povezavi https://western-horses.com (v nadaljevanju: “spletna trgovina” ali “spletno mesto”) upravlja podjetje NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p., Hafnerjevo naselje 119, 4220 Škofja Loka (v nadaljevanju tudi  “NJ WESTERN HORSES” ali “ponudnik”), ki je tudi ponudnik storitev v povezavi s spletno trgovino.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine NJ WESTERN HORSES, pravice in obveznosti uporabnika in NJ WESTERN HORSES ter urejajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Z uporabo te spletne trgovine kupec potrjuje, da je star 15 let ali več, ali če je mlajši od 15 let, da je prejel soglasje staršev ali skrbnika za soglašanje s temi splošnimi pogoji poslovanja (v nadaljevanju: “splošni pogoji”).

Soglašanje s temi splošnimi pogoji v celoti je pogoj, da lahko uporabljate storitve, ki jih NJ WESTERN HORSES omogoča preko spletnega mesta. Če ne soglašate s temi splošnimi pogoji, ste nemudoma dolžni prenehati uporabljati naše storitve. Enako velja v primeru, da ne soglašate z naknadnimi spremembami splošnih pogojev.

 

1.) Podatki o podjetju:

Ime podjetja: NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p.

Sedež podjetja: Hafnerjevo naselje 119, 4220 Škofja Loka, Slovenija, EU

Davčna številka: 86180274

Matična številka: 9216693000

Elektronski naslov: nj@western-horses.com

Poslovni račun: SI56 0312 8100 0645 296 odprt pri SKB d.d.

Vpisan v Poslovni Register Slovenije pri: SPOT; točka Razvojne agencije Sora d.o.o.

Vpis v Poslovni Register Slovenije dne: 17.9.2022

 

2.) Definicije pojmov

 • Uporabnik je oseba, ki uporablja spletno mesto in spletno trgovino, ki deluje na tej spletni strani (v nadaljevanju: “uporabnik” ali “vi”).
 • Kupec je oseba, ki uporablja spletno stran ponudnika in kupuje v sistemu spletne trgovine podjetja NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p.
 • Spletna trgovina podjetja NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.

 

3.) Uporaba spletnega mesta

Uporaba spletnega mesta je pogojena s temi splošnimi pogoji, vključno z veljavnimi predpisi Republike Slovenije na tem področju. Z uporabo spletnega mesta vsak uporabnik:

 • izrecno soglaša s splošnimi pogoji uporabe;
 • se obvezuje, da bo spletno mesto uporabljal na zakonit način;
 • se obvezuje, da storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katere koli vsebine in/ali oglasa, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom ter moralo;
 • odgovarja za poznavanje in spoštovanje veljavnih predpisov Republike Slovenije, ki se nanaša na uporabo spletnega mesta,
 • soglaša, da storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršne koli druge namene kot tiste, ki so določeni v teh pogojih;
 • ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe;
 • ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov;
 • ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celih ali delov vsebine spletnega mesta, ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev ali njegovi programski in strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

 

4.) Postopek nakupa

a.) Košarica

Izbira izdelkov: V spletni trgovini izberite izdelek in lastnosti izdelka (npr. velikost, barvo, ipd.) ter kliknite na povezavo ”Dodaj v košarico”. Pri tem vam sistem izda obvestilo o tem, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati z nakupovanjem, na izdanem obvestilu kliknite križec in se vrnete nazaj v spletno trgovino.

Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo »Na blagajno« in sistem vas pripelje v blagajno, kjer izpolnite vse potrebne podatke.

Pod razdelkom “Vaše naročilo” lahko pregledate količino, vrsto, velikost in ceno izdelkov, ki jih imate v svoji nakupovalni košarici in ki jih boste z oddajo naročila kupili.

Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice: V spletni trgovini se nahaja ikona nakupovalne košarice, v kateri se vam (po kliku na ikono) prikažejo izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico.

Če želite odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, kliknite na ikono košarica in v košarici klikniti ikono, ki prikazuje koš za smeti ali količino izdelka s klikom na “–” nastaviti količino izdelka na 0.

b.) Blagajna

Za dokončanje naročila morate v košarici klikniti “Na blagajno” in izpolniti vsa potrebna polja.

Naslov za dostavo: Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z zvezdico (ime, priimek, država, naslov, kraj, poštno številko, e-mail naslov in tel. številka), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo vašega izdelka.

Strošek dostave: se obračuna po ceniku Pošte Slovenije in dostavnih služb (npr. GLS/DHL/UPS).

Način plačila: Izbirate  lahko med naštetimi načini plačila, in sicer: plačilo s kreditno kartico in neposredno bančno nakazilo.

Kuponi: Če imate veljaven kupon za popust, podatke kupona vpišite v ustrezno polje in kliknite gumb »Unovči kupon«.

Pregled naročila: Pod razdelkom “Vaše naročilo”  so prikazani izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena posameznega izdelka, strošek poštnine in skupni strošek za plačilo so razvidni, še preden  zaključite naročilo.

Zaključek naročila: Pregledate lahko posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ste ga izbrali in vsebino nakupovalne košarice. Naročilo potrdite s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše “Hvala. Vaše naročilo je bilo sprejeto.”

c.) Postopek obveščanja o nakupu

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.

NJ WESTERN HORSES lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe (opisano zgoraj), le da je potrebno ob zaključku nakupa vpisati še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Prav tako so omogočene enake možnosti plačila.

 

5.) Potrošnikova pravica do odstopa od pogodbe

V skladu s 43č in 43d členom ZVPot ima potrošnik pri pogodbah sklenjenih na daljavo, pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga podjetju na elektronski naslov sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Za uveljavljanje slednje pravice mora potrošnik najkasneje v 14 dneh od prejema blaga NJ WESTERN HORSES preko e-mail naslova: nj@western-horses.com, sporočiti, da odstopa od pogodbe.

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po odstopu od pogodbe ponudniku vrniti prejete izdelke. Potrošnik vrne izdelke na naslov: NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p., Hafnerjevo naselje 119, 4220 Škofja Loka.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga (poštnina).

Ker želimo, da se odstop od pogodbe lahko opravi  hitro in brez zapletov, smo pripravili kratek seznam, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu na daljavo:

 • previdno odprite embalažo in jo hranite v nespremenjenem stanju, dokler niste v celoti prepričani, da je izdelek ustrezen,
 • pri nakupu oblačil ustrezno velikost preverite s pomerjanjem čez druga oblačila (ne na golo kožo),
 • oblačil z odstranjeno originalno etiketo ne sprejemamo,
 • oblačila z vidnimi sledi uporabe (prah, dlake, praske, madeži, umazanija, cigaretni dim…) niso primerna za odstop od pogodbe, ker so higiensko oporečna.

Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da izdelek lahko odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja drugačna, odstopite od nakupa. Ta priporočila ne veljajo, če je izdelek ob nakupu v okvari oziroma ne deluje. V tem primeru gre za uveljavljanje stvarne napake (več o stvarni napaki pod točko 14. Odgovornost za stvarne napake).

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik (peti odstavek 43č člena ZVPot). Izdelki za vračilo morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, s pripeto etiketo in v originalni embalaži (točka 12) v nasprotnem primeru se vračilo blaga zavrne. V primeru, da uporabnik naroči dva ali več izdelkov hkrati, ima le-ta pravico od odstopa od pogodbe tudi za posamezne izdelke.

Vračilo plačila bomo opravili najpozneje v 14 (štirinajstih) dneh od prejema vrnjenega blaga (v to vračilo niso vključeni stroški vračanja blaga).

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon.

Če potrošnik uporabi promocijsko kodo, ki velja samo ob določenih pogojih (primer: kupiš 2, dobiš 3), samo delno odstopi od pogodbe (oziroma ne vrne vseh artiklov) in ne ustreza več pogojem promocijske kode, potem promocijska koda ni več veljavna. V tem primeru vrednost naročila temelji na preostalih artiklih v naročilu brez uporabljene promocijske kode. Če potrošnik uporabi promocijsko kodo, ki vključuje brezplačno darilo in odstopi od pogodbe, mora prejeto darilo vrniti s preostalimi izdelki. Če tega ne stori, se vrednost obdržanega darila/artikla odšteje od končnega zneska vračila.

 

6.) Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub trudu ponudnika, da bi zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

7.) Naročilo

Kupoprodajna pogodba med podjetjem NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. od kupca prejme plačilo za izbrane izdelke. Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. kot za kupca.

Kupoprodajno pogodbo kupec prejme v elektronskem sporočilu, ki ga prejme ob zaključku naročila. Pogodba je prav tako v elektronski obliki shranjena na strežniku NJ WESTERN HORSES in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

 

8.) Načini plačila

Spletna trgovina NJ WESTERN HORSES omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo s kreditno kartico,
 • neposredno bančno nakazilo

 

9.) Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v skladu s pogoji poslovanja Pošte Slovenije ali dostavnih služb. Kupec lahko ob oddaji naročila določi naslov za dostavo, ki je za ponudnika zavezujoč. Ob dobavi mora kupcu nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe.

V primeru, da kupca v času dostave ni na naslovu, je možno paket prevzeti v skladu s pogoji poslovanja pošte Slovenije ali dostavnih služb. NJ WESTERN HORSES Pošti Slovenije oziroma izbrani dostavni službi priskrbi kontakt kupca. Dostavna služba poskrbi za komunikacijo s kupcem glede dostave. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk, je naveden pred oddajo naročila.

Vsa naročila odpošljemo v roku 2 (dveh) do 5 (petih) dni po prejemu plačila. Vsa prednaročila pa bodo odposlana v roku 14-21 (štirinajst do enaindvajset) dni po opravljenem naročilu.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu odpošljemo po prejemu nakazila na TRR in sicer pod enakimi pogoji kot navedeno v prejšnjem odstavku.

Stroški pakiranja in dostave pri nakupu nad 75 € so brezplačni, do 75 € je cena pakiranja in dostave 3,31€.

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

 

10.) Izdaja računa

NJ WESTERN HORSES po plačilu naročenih izdelkov na podan elektronski naslov pošlje račun. Na računu so razčlenjeni cena ter stroški poštnine. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Oqzt21Emebv3Wuhpl6UsLAeTVXocyT1gm2 mHh1d2PSUGl5l6dTR03tImiWt2rU8Q8n33NXeEpX1bmZHyeX3mk16pIAVr8 XRKCJo1WBWuG6aqrNaVy1af QXSaPTAY7eA9L9rF

 

11.) Menjava izdelka

Če potrošnik želi zamenjati izdelek za drugega, mora to najprej sporočiti preko e-maila: nj@western-horses.com.

Ker želimo, da to lahko opravite hitro in brez težav, smo pripravili kratek seznam, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu na daljavo:

 • previdno odprite embalažo in jo hranite v nespremenjenem stanju, dokler niste v celoti prepričani, da je izdelek ustrezen,
 • pri nakupu oblačil, perila in kopalk ustrezno velikost preverite s pomerjanjem čez druga oblačila (ne na golo kožo),
 • oblačil z odstranjeno originalno etiketo ne sprejemamo,
 • oblačila z vidnimi sledmi uporabe (prah, dlake, praske, madeži, umazanija, sledi pranja) niso primerna za menjavo, ker so higiensko oporečna.

Potrošnik pošlje nepoškodovan izdelek na naslov:

NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p.,

Hafnerjevo naselje 119,

4220 Škofja Loka

Ko ponudnik artikel prejme in preveri stanje, bo pripravil in odposlal želeno zamenjavo.

 

12.) Kuponi

Promocijske kode prinašajo različne ugodnosti pri nakupu in so navadno časovno omejeni. Aktivno promocijsko kodo najdete na naši spletni strani, naslovni strani oglasnega sporočila, v naših e-obvestilih ali drugih medijih.

V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti kupona, mora imetnik promocijske kode razliko doplačati.

Za uporabo kupona, izberite izdelek, ki ga želite kupiti in ga dodajte v košarico.  Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo ter izberite način plačila. V polje “Promocijska koda” vpišite kodo in potrdite tako, da kliknete na gumb “Uporabi kupon”. Ko vpišete promocijsko kodo, se vrednost avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. V primeru, da je znesek vašega naročila višji od vrednosti, poravnate razliko z doplačilom v gotovini na zgoraj navedene plačilne načine. Nato oddate spletno naročilo.

 

13.) Odgovornost za stvarne napake ali reklamacija

Kupec ima kot potrošnik pravico, da uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake ob upoštevanju določil Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, s spremembami, dopolnitvami in popravki).

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo po tem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Napaka na izdelku je stvarna:

 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 • če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 • če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kupec lahko zahteva po lastni izbiri:

 • Odpravo napake
 • Vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako
 • Zamenjavo blaga
 • Vračilo plačanega zneska

Če menite, da ima kupljen izdelek stvarno napako, nas čimprej kontaktirajte preko e-maila: nj@western-horses.com in priložite vaš račun ali številko naročila.

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik ponudniku v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in ponudniku omogočiti, da izdelek pregleda.

Če napaka ni sporna, mora ponudnik čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora podjetje v roku 8 dni podati potrošniku pisni odgovor.

Pravico uveljavljanja stvarne napake natančneje urejajo določila Zakona o varstvu potrošnikov (podrobneje od 37. člena naprej).

 

14.) Varnost

NJ Western Horses uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbi podjetje Stripe.

Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku podjetja NJ Western Horses.

 

15.) Varovanje osebnih podatkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Podatki, ki jih podjetje NJ Western Horses zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa Zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

VEČ V POLITIKI ZASEBNOSTI

 

16.) Komunikacija

NJ Western Horses bo v stik z uporabnikom preko sredstev komunikacij na daljavo stopil le, če bo uporabnik v to izrecno privolil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo NJ Western Horses spoštoval.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

a) jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,

b) pošiljatelj bo jasno razviden,

c) različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne,

d) jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.

 

17.) Omejitev odgovornosti

NJ Western Horses se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da včasih podjetje ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo NJ Western Horses kupca obvestil o spremembah ter mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega izdelka.

 

18.) Izključitev odgovornosti

NJ Western Horses si pridržuje pravico onemogočiti spletno mesto ali onemogočiti dostop do njega zaradi tehničnih ali drugih težav ter vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani.

 

19.) Pritožbe in spori

NJ Western Horses spoštuje veljavno evropsko zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Pritožba se odda preko e-naslova nj@western-horses.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. NJ Western Horses bo v petih delovnih dneh potrdil, da je pritožbo prejel, kupcu sporočil časovno obdobje obravne ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

NJ Western Horses se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si NJ Western Horses prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče po stalnem prebivališču potrošnika.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov (v skladu z 32. členom ZlsRPS)

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

NJ Western Horses, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svojem spletnem mestu objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

 

20.) Izjava o legalnem statusu izdelkov

Podjetje Podjetje NJ WESTERN HORSES, konjenišvo, Nika Jankovec s.p. ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki je nastala zaradi dostave, transporta in carinjenja naročenih artiklov.

Kupec soglaša, da je seznanjen o legalnem statusu izdelkov v državi, kamor naroča, in v celoti prevzema odgovornost za morebitne posledice nelagalnosti izdelka v državi, kamor naroča.

NJ Western Horses ne razpolaga z dokumenti, ki bi izrecno pojasnjevali legalni status izdelkov v določenih državah.

 

21.) Spremembe splošnih pogojev

Ponudnik lahko obstoječe splošne pogoje spremeni brez predhodnega obvestila. Uporabnik se zavezuje, da bo preverjal, ali so se pogoji uporabe spremenili.

V primeru, da uporabnik s spremenjenimi pogoji uporabe, ne soglaša, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta https://western-horses.com/. Z vstopom na spletno mesto potrjuje, da se z morebitnimi spremembami in dopolnitvami strinjate.

 

Zadnjič posodobljeno: 8. junij 2023

A Traditional Barber & Shop

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec sollicitudin mole

Open Hours

Sunday - Friday: 2 pm - 10pm
Saturday - Sunday: 10am - 10pm

Shop

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 92125

O NAS

NJ WESTERN HORSES

Smo podjetje NJ WESTERN HORSES ustanovjeno leta 2022 in se ukvarjamo z western konji, jahanjem, dogodki in western modo.

Obraz, ki stojim za vsem; NIKA JANKOVEC, ustanoviteljica, trenerka in rejka.

Celoten naš obstoj nas western konji in jahanje spremljajo vsakodnevno.

Po velikem povpraševanju, smo v ponudbo dodali še ujahovanje in korekcijo konj.

In kmalu prišli do nove ideje TRENINGI NA DOMU. Saj vsak jahač in konj vsaketoliko potrebujeta korekcijo, da je vez še bolj trdna in tako dosegata nove uspehe in širita svoje znanje. Saj naša ponudba zajema celotne discipline westerna.

Nismo pa tudi pozabili na mlajše. Da so njihovi prosti dnevi, počitnice in rojstni dnevi zabavni ter v družbi konj; pa organiziramo dogodke, kot so praznovanja, tabori, delavnice ter tekmovanja.

Leta 2023 pa smo stopili v svet western mode in na slovenski trg pripeljali prvo blagovno znamko western stila v Sloveniji. Našo zaščiteno znamko smo poimenovali NJWH (kratica prvih črk podjetja: NJ Western Horses).

NJWH je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke, narejene v Sloveniji. Vsak artikel je izdelan s skrbnostjo in natančnostjo, saj stojimo za znamko ne le jaz, ampak tudi izkušena ekipa strokovnjakov na področju dizajna, usnja, materialov in podobno. V naši brandovski ponudbi boste našli širok izbor izdelkov, vključno s kavbojkami, majicami, kapami in drugimi modnimi dodatki.

Prvovrstno nam je pomembna kvaliteta, zato je vsak artikel premišljen in preverjen. O tem se lahko prepričate tudi sami in postanete del nas tudi vi. Ne pozabite, da smo tukaj za vas in uslišimo vse vaše želje in tako je lahko vsak naš produkt tudi "custom made".

WE ARE HERE FOR THE COWBOYS!
0
  0
  Košarica
  Košarica je praznaNazaj v trgovino