Kontakti

KOŠARICA

M

NJWH BRAND

WESTERN JAHANJE

TRENINGI NA DOMU

VODENJE DOGODKOV

TRGOVINA

nj western horses slovenija 3

KAVBOJSKI TABOR

KDAJ? 8.4. -12.4.2023

KJE? Škofja Loka 25c

CENA? 40EUR/otroka

KAJ SE BO POČELO? Spoznavalo konje, ….

nj western horses slovenija 5

KAVBOJSKI TABOR

DOBRODOŠLI OTROCI VSEH STAROSTI!

8.4. – 15.4.2023

ŠKOFJA LOKA 23

200€/OTROKA

Jahalo bomo komnje, skrbeli ta njih, dhjbvfhfb kmdnjhv wehbhbjf bbhfhb dbvh nnbdb bvbv bvbfvbh jnfvhbfd jvfdjnbh rrb nfrn hrhb  hbvhbv bh beevfn hjfn dnshbd nbgnj nnjn jjgjfjkdjk jdkjv nvfjvn vfjnbf nvfbdhuzgtzdthgj njbkghzftvbnj njbgkhbnj ,mbfmnfgk.

A Traditional Barber & Shop

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec sollicitudin mole

Open Hours

Sunday - Friday: 2 pm - 10pm
Saturday - Sunday: 10am - 10pm

Shop

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 92125

O NAS

NJ WESTERN HORSES

Smo podjetje NJ WESTERN HORSES ustanovjeno leta 2022 in se ukvarjamo z western konji, jahanjem, dogodki in western modo.

Obraz, ki stojim za vsem; NIKA JANKOVEC, ustanoviteljica, trenerka in rejka.

Celoten naš obstoj nas western konji in jahanje spremljajo vsakodnevno.

Po velikem povpraševanju, smo v ponudbo dodali še ujahovanje in korekcijo konj.

In kmalu prišli do nove ideje TRENINGI NA DOMU. Saj vsak jahač in konj vsaketoliko potrebujeta korekcijo, da je vez še bolj trdna in tako dosegata nove uspehe in širita svoje znanje. Saj naša ponudba zajema celotne discipline westerna.

Nismo pa tudi pozabili na mlajše. Da so njihovi prosti dnevi, počitnice in rojstni dnevi zabavni ter v družbi konj; pa organiziramo dogodke, kot so praznovanja, tabori, delavnice ter tekmovanja.

Leta 2023 pa smo stopili v svet western mode in na slovenski trg pripeljali prvo blagovno znamko western stila v Sloveniji. Našo zaščiteno znamko smo poimenovali NJWH (kratica prvih črk podjetja: NJ Western Horses).

NJWH je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke, narejene v Sloveniji. Vsak artikel je izdelan s skrbnostjo in natančnostjo, saj stojimo za znamko ne le jaz, ampak tudi izkušena ekipa strokovnjakov na področju dizajna, usnja, materialov in podobno. V naši brandovski ponudbi boste našli širok izbor izdelkov, vključno s kavbojkami, majicami, kapami in drugimi modnimi dodatki.

Prvovrstno nam je pomembna kvaliteta, zato je vsak artikel premišljen in preverjen. O tem se lahko prepričate tudi sami in postanete del nas tudi vi. Ne pozabite, da smo tukaj za vas in uslišimo vse vaše želje in tako je lahko vsak naš produkt tudi "custom made".

WE ARE HERE FOR THE COWBOYS!
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino