Kontakti

KOŠARICA

M

NJWH BRAND

WESTERN JAHANJE

TRENINGI NA DOMU

VODENJE DOGODKOV

TRGOVINA

WESTERN JAHANJE

WESTERN JAHNJE

njwh brand nj western horses 1

Kakšen je občutek biti kavboj? Za odgovor na to vprašanje ti ni treba odpotovati na drugo celino, saj smo za to nepozabno in pustolovsko izkušnjo poskrbeli prav tukaj, v tvoji neposredni bližini. Metanje lasa, jahanje na konjevem hrbtu v naravi ali preizkus v hitrosti obvijanja sodov – vse to in še več lahko zaslediš v naših raznolikih programih.

DARILNI BON

Možnost nakupa bona

njwh brand nj western horses 1
njwh brand wesetrn horses
Western Horses 10 scaled

ZAČETNI TEČAJI

Za vse, ki si želijo spoznati in trenirati western jahanje

njwh brand wesetrn horses
Western Horses 1 scaled

NADALJEVALNI TEČAJ

Nadaljevalni tečaji oziroma treningi disciplin

TRENIRANJE WESTERN DISCIPLIN

njwh brand nj western horses 1
njwh brand wesetrn horses
nj western horses Silhueta Barrel racing 1

BARREL RACING ALI DIRKA OKOLI SODOV

Hitrostna disciplina pri kateri obvijaš sode v obliki triperesne deteljice. Vsebuje pa tudi poddisciplino, ki se imenuje pole bending ali slalom.

njwh brand wesetrn horses
nj western horses Silhueta Barrel racing 4

ROPING ALI METANJE LASA

Pri tej western disciplini je glavni cilj, da v čim krajšem času in v čim manj poskusih ujameš bika. Vse skupaj poteka na umetnem biku s pravimi kravjimi rogovi.

njwh brand wesetrn horses
nj western horses Silhueta Barrel racing 3

TRAIL ALI TERENSKO JAHANJE

Jahanje v naravi po idiličnih poteh Gorenjske ali pa na poligonu v maneži z ovirami, ki se jih lahko sreča tudi v naravi (prečkanje vodnih ovir, kavaleta, …).

njwh brand wesetrn horses
nj western horses Silhueta Barrel racing 2

REINING

Spada med najpopularnjše in najbolj zanimive western dicipline. Poteka v galopu, ki vsebuje še naslednje elemente: sliding stop, spin, rollback in back.

A Traditional Barber & Shop

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Donec sollicitudin mole

Open Hours

Sunday - Friday: 2 pm - 10pm
Saturday - Sunday: 10am - 10pm

Shop

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 92125

O NAS

NJ WESTERN HORSES

Smo podjetje NJ WESTERN HORSES ustanovjeno leta 2022 in se ukvarjamo z western konji, jahanjem, dogodki in western modo.

Obraz, ki stojim za vsem; NIKA JANKOVEC, ustanoviteljica, trenerka in rejka.

Celoten naš obstoj nas western konji in jahanje spremljajo vsakodnevno.

Po velikem povpraševanju, smo v ponudbo dodali še ujahovanje in korekcijo konj.

In kmalu prišli do nove ideje TRENINGI NA DOMU. Saj vsak jahač in konj vsaketoliko potrebujeta korekcijo, da je vez še bolj trdna in tako dosegata nove uspehe in širita svoje znanje. Saj naša ponudba zajema celotne discipline westerna.

Nismo pa tudi pozabili na mlajše. Da so njihovi prosti dnevi, počitnice in rojstni dnevi zabavni ter v družbi konj; pa organiziramo dogodke, kot so praznovanja, tabori, delavnice ter tekmovanja.

Leta 2023 pa smo stopili v svet western mode in na slovenski trg pripeljali prvo blagovno znamko western stila v Sloveniji. Našo zaščiteno znamko smo poimenovali NJWH (kratica prvih črk podjetja: NJ Western Horses).

NJWH je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke, narejene v Sloveniji. Vsak artikel je izdelan s skrbnostjo in natančnostjo, saj stojimo za znamko ne le jaz, ampak tudi izkušena ekipa strokovnjakov na področju dizajna, usnja, materialov in podobno. V naši brandovski ponudbi boste našli širok izbor izdelkov, vključno s kavbojkami, majicami, kapami in drugimi modnimi dodatki.

Prvovrstno nam je pomembna kvaliteta, zato je vsak artikel premišljen in preverjen. O tem se lahko prepričate tudi sami in postanete del nas tudi vi. Ne pozabite, da smo tukaj za vas in uslišimo vse vaše želje in tako je lahko vsak naš produkt tudi "custom made".

WE ARE HERE FOR THE COWBOYS!
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino